Ubio oca, a majka ga izvukla iz zatvora pa završila sa nožem u vratu: Dan pre zločina objavila ovu sliku! (FOTO)
Ketrin Grifit (39), Foto: Printscreen Instagram

užas

Ubio oca, a majka ga izvukla iz zatvora pa završila sa nožem u vratu: Dan pre zločina objavila ovu sliku! (FOTO)

- Vikali su jedno na drugo u dvorištu, a onda ju je dečak uhvatio za kosu i odvukao u kuću. Ona je zapomagala "pusti me, pusti me". Nakon toga je dečak zatvorio vrata - ispričale su komšije

Objavljeno:

Ketrin Grifit (39) pronađena je mrtva u svom domu u Oburndejlu u saveznoj državi Floridi. Zatečena je sa ranom od noža na vratu, a ispred kuće stajao je njen sin Kolin (17) koji je bio je prekrivljen krvlju.

- Vikali su jedno na drugo u dvorištu, a onda ju je dečak uhvatio za kosu i odvukao u kuću. Ona je zapomagala "pusti me, pusti me". Nakon toga je dečak zatvorio vrata - ispričale su komšije, prenosi New York Post.

"Sama je pala na nož"

Dečak je sam nazvao 911 i rekao je da ga je majka napala nožem i da je pala na nož i tako preminula. Policajci su brzo stigli na mesto nesreće, ali dečak nije hteo da kaže šta se dogodilo. Rekao je da želi dvokata. Inspektori su brzo shvatili da dečakova verzija priče da je majka pala na nož ne odgovara onome što se dogodilo, a to je potvrdio i nalaz obdukcije.

Ketrin Grifit
foto: Printscreen Instagram

Veštak je otkrio da je žena preminula od duboke rane na vratu koja ne odgovara priči da je sama pala na nož. Optužili su ga za ubistvo prvog stepena i traže da mu sude kao odraslom.

Dečakova baka je vlasnica kuće, ali nije bila kod kuće kad se ovo dogodilo. Policiji je ispričala da su se Kolin i njegova majka često svađali i da je on imao problema. Samo dan pre ubistva, Ketrin je na Instagramu objavila fotografiju sa sinom.

- Znaš kad je vreme za odlazak, ponekad je odustajanje jaka stvar - napisala je majka stih iz pesme Tejlor Svift 'It's time to go'.

Pre godinu dana ubio oca, izvukla ga - majka

Prošle godine Kolin je pucao u svog oca Čarlsa u Oklahomi. Policiji je ispričao da ga je otac napao u spavaćoj sobi pa je uzeo pištolj i pucao u njega dvaput, jednom u grudi i jednom u glavu.

Ketrin Grifit
foto: Printscreen Instagram

Imao je tada 15 godina, a njegova majka platila je 50 hiljada dolara kaucije kako bi sin izašao i branio se sa slobode. Optužbe protiv njega su odbačene, a tačno godinu dana nakon što je ubio oca, došao je da živi kod majke.

Sad je i nju ubio.

Bonus video:

00:32

Nalet Mig-a 29 i čestitka kapetana

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.